Αθλητική Εκπομπή Κάθε Δευτέρα Και Πέμπτη Στις 21:00

Home Ads

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Καλωσορίσατε Στο Sports Maniacs

Θέλουμε να σας καλοσωρίσουμε στο site των Sports Maniacs. Sports Maniacs είναι η ονομασία που έχουμε επιλέξει να δώσουμε στην αθλητική εκπομπή που κάνουμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 το βράδυ στο κανάλι μας στο youtube και στο ράδιο το οποίο κάνουμε κάθε Σαββάτο στις 21:00. Το θέμα της εκπομπής είναι καθαρά αθλητικά όπου εκεί αναλύουμε της βαθμολογίες των σημαντικότερων πρωταθλημάτων λέμε διάφορα αθλητικά νέα ποδοσφαίρου και μπάσκετ και επίσης λέμε και προγνωστικά τα οποία μετά θα μπαίνουν και εδώ στην σελίδα μας.
Κάθε Σαββάτο όμως έχουμε και live ράδιο με μουσική και αθλητικά νέα και εκεί.
Σας περιμένουμε όλους και στις εκπομπές μας και στο ράδιο μας και επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι σας περιμένουν πολλά δώρα μπάλες εισητήρια και άλλα πολλά έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Random Posts

Beauty

FlatBook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.




Comments

Contact Us

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *